Enviament de documents

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 8:46 AM

Per enviar documents a treballadors del centre o a responsables

• Permís necessari: Gestionar les nòmines

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Enviament de documents.

2. Seleccioneu el curs escolar.

3. Seleccioneu el mes, busqueu l'arxiu al vostre ordinador i cliqueu Pujar arxiu.

Ja teniu l'arxiu pujat al mòdul, ara només falta enviar-lo.

A la columna Operacions, podeu clicar:
— Enviar al personal del centre
— Enviar a responsables
— Descarregar
— Eliminar

Recordeu que per poder enviar correctament les nòmines als treballadors i que el programa les reconegui satisfactòriament, us heu d'assegurar que tots els treballadors tinguin el seu DNI informat a les dades personals (Administració > Gestió d'usuaris > Docents o PAS > un usuari > icona del llapis). El NIF del destinatari ha de constar a cada pàgina.
Si l'enviament és a responsables, assegureu-vos que tots tinguin el DNI informat a les dades personals (Administració > Gestió d'usuaris > Pares i mares > un usuari > Editar).