Informació acadèmica

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:20 PM

Per accedir a la fitxa acadèmica d'un alumne

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Cercador d'usuaris

1. Des d'Administració > Gestió d'usuaris, accediu a l'apartat Alumnes.

2. Cerqueu l'alumne del qual voleu accedir a la fitxa acadèmica i cliqueu la icona del llibre obert (informació acadèmica).

PERMISOS:

Per veure aquesta informació cal tenir els permisos següents:
— Accedir al bloc Administració de Clickedu o Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics.
Accedir a les dades personals ([etapa]).