Avisos i alertes

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:19 PM

Per comprovar que la configuració de la plataforma és correcta

Clickedu us permet fer diverses anàlisis per assegurar-vos que no hi ha certs errors a la plataforma.

• Permisos necessaris: Gestionar avisos i alertes del bloc Administració Accedir al bloc AdministracióGestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmicsGestionar les dades del personal docent i PAS.

1. Des d'Administració, aneu a la part inferior dreta de la pantalla, on veureu l'apartat Avisos i alertes.

2. Cliqueu qualsevol dels punts per fer-ne l'ànalisi.

En el cas de les anàlisis de l'estructura, les matèries i els usuaris, se us indicarà quants apartats són correctes, quants tenen errors i quants generen alertes.

En el cas de l'anàlisi de les adreces electròniques errònies, cada nit el programa comprova si hi ha hagut correus electrònics que no hagi pogut entregar i en desa les adreces electròniques. En fer aquesta anàlisi, el sistema recuperarà aquestes adreces i us mostrarà quantes n'hi ha.

3. Cliqueu Accedeix a l'assistent per anar a l'assistent d'errors, on podreu comprovar els diferents errors i alertes per, així, poder-los corregir.

També podeu accedir a l'assistent d'errors clicant , al costat d'Avisos i alertes.

En el cas de les adreces electròniques podeu corregir-les directament des de l'assistent.