Gestió de camps addicionals dels usuaris

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:18 PM

Per afegir camps a les fitxes dels diferents tipus d'usuaris

Si al centre teniu dades que us agradaria que estiguessin a les fitxes dels usuaris, amb aquesta pantalla podeu crear els camps on afegir-les. Aquests camps es podran omplir editant un usuari i des de les graelles d'usuaris i es podran afegir a llistats i informes i a les preinscripcions.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Gestió d'usuaris.

2.Accions, cliqueu Gestió de camps addicionals dels usuaris.

3. Per crear un camp cliqueu (Nou camp).

4. Definiu el nom del camp, el tipus d'usuari per al qual serà i el tipus de camp.

5. Escolliu l'agrupació de la fitxa on anirà i si és un camp requerit.

6. Cliqueu Guardar.

Tornareu a la pantalla principal, on veureu el camp que heu creat, que podreu editar (), esborrar () i, si el tipus de camp és un selector, editar els camps seleccionables ().

Un cop algun usuari tingui aquest camp informat, no podreu editar ni esborrar el camp, però sí que podreu veure aquest usuari clicant . Des de la pantalla on se us mostren els usuaris amb aquest camp informat, podreu accedir fàcilment a editar les seves fitxes i també esborrar la informació del camp per poder-lo editar o esborrar.

7. Per ordenar aquests camps cliqueu (Ordenar), indiqueu-ne l'ordre i cliqueu Guardar.

8. Si cliqueu  (Llistat), podreu veure els usuaris amb els camps que seleccioneu i el seu contingut.