Taules de dades d'alumnes i responsables

Modificat el Dj, 9 Maig a les 3:59 PM

Per editar massivament dades d'alumnes i pares

Les taukle de dades us permeten mostrar en pantalla dades dels usuaris d'algunes classes de manera que les pugueu editar ràpidament i no haver d'entrar a la fitxa de cada usuari per editar un camp concret. A més, també podeu posar un mateix contingut a tots els usuaris que se us mostren.

• Permisos necessaris: Accedir al bloc Administració o Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics, i Crear i modificar les taules d'usuaris.

1. Des del bloc Administració, aneu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. A Accions, cliqueu Taules de dades d'alumnes i responsables.

3. Creeu, si no ho heu fet ja, la taula amb les dades que us interessen clicant 'Crear taules de dades d'alumnes i responsables'.

4. Escolliu el curs escolar del qual vulgueu mostrar els alumnes i pares i seleccioneu la classe o classes que voleu veure.

5. Indiqueu quina de les taules creades voleu utilitzar i cliqueu 'Generar'. Entre parèntesis apareix el nombre de camps que té la taula.

Us apareix una taula amb els alumnes de les classes que heu seleccionat i una columna per cada dada.

6. Feu els canvis que necessiteu.

Tingueu en compte que en aquesta pantalla no hi ha cap botó per guardar: quan cliqueu fora del camp que esteu editant el canvi es guarda automàticament.

7. Per aplicar el mateix canvi a tots els usuaris de la taula cliqueu Mostrar modificacions generals, escriviu la dada que voleu posar a tots els usuari en el camp corresponent i, quan tingueu clar que és correcte, marqueu la casella Copiar i guardar a tots els usuaris mostrats.