Configurar la fitxa de l'alumne

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 1:23 PM

Per escollir entre algunes configuracions de la fitxa de l'alumne

Segons l'etapa teniu disponibles algunes configuracions sobre la fitxa de l'alumne, relacionades amb butlletins, notes, avaluacions, etc.

• Permís necessari: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Aneu a Configuració del curs escolar, a una etapa i cliqueu Fitxa de l'alumne.

3. Escolliu quins tipus de butlletins es poden descarregar des de la fitxa de l'usuari i quin tipus d'usuari que hi tingui accés ho pot fer.

El butlletí d'extraescolars serà visible dos dies naturals després del tancament de l'avaluació (la data de tancament de les avaluacions és aquella que tingueu informada a Administració > Acadèmic > Classes i avaluacions > Extraescolars > Administrar avaluacions).

4. Definiu si es mostraran o no certes notes i observacions o el format de visualització de les notes finals. Les opcions depenen de cada etapa.

5. Indiqueu si hi ha avaluacions que no s'han de veure a la fitxa de l'alumne.

6. Cliqueu Guardar.