Sistema d'avaluació d'etapa per agrupacions

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 9:16 AM

Per definir un sistema d'avaluació personalitzat d'ESO, Batxillerat, els estudis no reglats o les activitats extraescolars

Si cap dels formats d'avaluació proposats (Administració > Acadèmic > Configuració del curs escolar > ESO / Batxillerat / No reglats / Extraescolars > Format d'avaluació de l'etapa) va bé amb el vostre sistema, en podeu configurar un de personalitzat per a cada curs.

Algunes consideracions:
— El sistema d'avaluació d'etapa amb agrupacions implica que els professors no podran crear agrupacions d'ítems. Els ítems avaluatius s'hauran d'assignar a les agrupacions configurables creades en aquesta pantalla.
— Cada agrupació avaluable s'avaluarà amb una nota numèrica i haurà de tenir un percentatge assignat, el qual es tindrà en compte per calcular la nota final d'avaluació de cada matèria.
— Les agrupacions informatives no tenen cap pes específic en el càlcul final de l'avaluació i s'avaluen mitjançant els quantificadors que pot crear a continuació.

• Permís necessari: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics.

1. Des del bloc Administració entreu al mòdul Acadèmic.

2. Aneu a Configuració del curs escolar, a l'etapa que desitgeu, i cliqueu Sistema d'avaluació d'etapa.

3. A la part de dalt seleccioneu Agrupacions configurables.

4. Creeu les agrupacions que vulgueu a cada curs clicant Nova agrupació.

El primer camp és per a l'ordre de l'agrupació, el segon per a la seva abreviació i el tercer per al seu nom.

5. Escolliu si és una agrupació avaluable o informativa i si serà visible al butlletí.

Per a les agrupacions avaluables heu de determinar quin pes respecte al total tindran.

Tingueu en compte que cada agrupació haurà de tenir un ítem avaluatiu per ser avaluable.

6. Cliqueu 'Guardar agrupacions'.

7. Si heu creat agrupacions informatives, determineu els seus quantificadors des de la part inferior de la pantalla i cliqueu 'Guardar quantificadors'.