Traspàs d'extraescolars

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 9:48 AM

Per traspassar les dades de rebuts i inscripcions d'Extraescolars d'un curs a un altre

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarAssistent del traspàs de curs: introducció

Podeu traspassar les tarifes i els alumnes amb inscripcions d'Extraescolars d'un curs a un altre.

1. Seleccioneu el curs escolar origen i cliqueu Traspassar.

2. Seleccioneu les activitats extraescolars que voleu traspassar, modifiqueu els períodes d'inscripció i apliqueu-hi augments de preu a partir de percentatges o imports.

També podeu aplicar disminucions a les tarifes afegint un signe menys davant del número.

3. Cliqueu el nom d'una extraescolar i traspasseu els alumnes que continuaran l'any següent, els quals podeu canviar de grup.

Aquests alumnes no passaran com a inscrits, sinó que estaran en llista d'espera.

4. Marqueu Duplicar els horaris de les activitats extraescolars triades si també voleu traspassar els horaris.

5. Cliqueu 'Guardar'.

Se us redirigirà a la pantalla principal, on podreu veure que el punt que acabeu de traspassar ha quedat marcat de color blau.

6. Si cliqueu Veure detallsTornar a traspassar podreu tornar a traspassar les tarifes i també els alumnes que encara no hàgiu traspassat. Si el sistema detecta que ja hi ha dades al curs de destí, aquestes dades es mantindran i no se sobreescriuran.