Assistent del traspàs de curs: introducció

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 9:39 AM

Per fer el traspàs de curs i no haver de començar el curs de zero

Podeu fer el traspàs de curs per copiar les configuracions del curs, classes i avaluacions, matèries, alumnes, etc. d'un curs a un altre. Els quatre primers punts s'han de fer obligatòriament i en ordre, ja que els diferents punts estan relacionats.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Cliqueu 'Accions' i Traspassos de cursos escolars.

3. Seleccioneu, en el desplegable Curs escolar destí, el curs al qual voleu fer el traspàs i cliqueu 'Acceptar'.

Si no apareix el curs al qual voleu fer el traspàs, cliqueu 'Alta de curs escolar' i introduïu els anys del curs que voleu.

Veureu que a continuació apareixen diferents punts, que són les diferents parts de Clickedu que podeu traspassar:

— Configuració del curs escolar

Classes i avaluacions

Matèries

Sistemes acadèmics (només si teniu sistemes acadèmics creats)

Alumnes

Grups

Festius

Filtres

Mesos facturables, serveis i factures

Menjador

Acollida

Transport

Extraescolars

Conceptes facturables

Percentatges

Hores lectives i no lectives