Gestió d'escoles

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:33 PM

Per gestionar els centres que podreu utilitzar en l'escolarització dels alumnes

A l'
escolarització de l'alumne podeu introduir l'històric dels centres en què un alumne ha estudiat. Des d'aquesta pantalla podeu gestionar els possibles centres. Ja n'hi ha molts d'introduïts, però pot ser que el que necessiteu no hi sigui, així que també en podeu donar d'alta.

1. Des del bloc Administració, aneu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Tipus, cliqueu  Gestió d'escoles.

3. Cerqueu l'escola desitjada. En podreu veure les dades i, si cliqueu  (llistat d'alumnes), els alumnes que hi han estudiat.

4. Si no hi ha el centre que cerqueu el podeu afegir clicant  (Nova escola).

5. Introduïu les dades de l'escola i cliqueu 'Guardar'.

Ara ja la podeu utilitzar per entrar l'escolarització dels alumnes.