Configuració de capçaleres i peus

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:43 PM

Per administrar diferents capçaleres i peus que podreu utilitzar en llistats i enviaments de correus massius

Podeu afegir capçaleres i peus en els correus massius i en els doucments Word dels llistats d'usuaris (llistat d'alumnes, de responsables, de centres de procedència, de personal i d'usuaris).

• Permís necessari: Configurar capçaleres i peus (Comunicació)

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2.Configuració, cliqueu Configuració de capçaleres i peus.

Veureu les diferents plantilles de capçaleres i peus que tingueu creades.

Per cada plantilla podeu:
— Modificar-la, clicant  (Editar)
— Veure-la, clicant  (Veure)
— Esborrar-la, clicant  (Eliminar)

3. Per afegir una plantilla cliqueu la icona (Nou).

4. Introduïu el nom de la plantilla.

Tingueu en compte que a l'hora de seleccionar una plantilla o una altra us apareixerà un desplegable amb els noms que hàgiu introduït en aquest camp. Per tant, el nom hauria de ser prou clar per saber quina plantilla és.

5. Carregueu, si ho desitgeu, una imatge, que apareixerà a la capçalera, a l'esquerra del text.

Configuració:

Resultat:

6. Introduïu la capçalera i el peu.

Aquest camp accepta codi HTML. Així, si hi escriviu text pla el resultat serà un text sense cap format especial, i, si voleu que tingui algun format, l'haureu d'introduir amb codi.

7. Cliqueu Guardar.

EXEMPLE 1

Configuració:

Resultat:

EXEMPLE 2

Configuració:

Resultat: