GestIB (Balears)

Modificat el Dt, 18 Jul., 2023 a les 2:32 PM

Per realitzar importacions des del GestIB (aplicació per a la gestió educativa de les Illes Balears)

Funcionalitat només disponible per a centres de les Illes Balears.

Des del GestIB podeu obtenir un arxiu tipus Excel per importar dades dels alumnes a Clickedu.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Importacions/Exportacions, cliqueu GestIB.

3. Exploreu el vostre ordinador, seleccioneu l'arxiu del GestIB i cliqueu Pujar fitxer.

Per obtenir l'arxiu que cal importar, accediu al GestIB, a Llistes > Alumnat > Dades personals, filtreu les dades per ensenyament, estudis i grup, seleccioneu totes les columnes, separeu les dades dels tutors en diferents columnes, cliqueu l'opció del document Excel i cliqueu el botó d'imprimir.

Veureu que el fitxer us apareix al quadre de sota, on el podreu llegir (), descarregar () i esborrar ().

4. Cliqueu  (Llegir).

5. Escolliu a quin curs de Clickedu voleu inscriure els alumnes, seleccioneu-los i cliqueu Guardar.

Si un alumne té dos cognoms que coincideixen amb els cognoms d'un usuari de Clickedu, podreu seleccionar que són germans.

Si ja hi ha un usuari a Clickedu amb el mateix nom i cognoms i data de naixement que un alumne que importeu del GestIB, podreu seleccionar que és aquest mateix usuari, perquè el programa no el dupliqui.