Copiar ítems avaluatius entre matèries i grups

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 11:01 AM

Per aprofitar els ítems avaluatius d’una altra matèria o grup

Conceptes del glossari relacionats: llistat d’alumnes, ítems avaluatius

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Introduir els ítems avaluatius

Si per a una matèria us agradaria, per exemple, tenir els mateixos ítems d'una altra matèria —ja sigui perquè feu la mateixa assignatura a dos grups diferents o perquè teniu un company que realitza la mateixa assignatura que vosaltres en un altre grup—, Clickedu us ofereix la possibilitat de copiar ítems entre matèries.

1. Des del bloc Matèries, accediu a la matèria des de la qual voleu importar o exportar els ítems avaluatius i cliqueu Ítems avaluatius.

2. A la part superior de la pantalla, a Copiar / Obtenir, cliqueu 'Copiar ítems avaluatius entre matèries'.

3. Anireu a parar a la següent pantalla.

4. Seleccioneu si voleu copiar els ítems avaluatius de la matèria a una altra —és a dir, exportar-los— o obtenir-los des d'una altra matèria —és a dir, importar-los.

5. Amb permís, podeu copiar els ítems entre qualsevol matèria de qualsevol etapa. Sense, podeu copiar ítems entre diferents grups de la mateixa matèria o entre diferents matèries de les que impartiu vosaltres.

• Permís necessari: Copiar ítems avaluatius.

A continuació, us apareixen els ítems avaluatius de la matèria d'origen i tot seguit els ítems de la matèria de destí.

6. Seleccioneu els ítems que desitgeu copiar i els seus percentatges i competències i guardeu.

Els ítems dependents —aquells ítems que de la seva nota depèn la nota de l'ítem superior— no es poden seleccionar. Si copieu l'ítem superior, es copiaran tots els seus ítems dependents.

7. Premeu Guardar.