Recursos de la xarxa

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 9:38 AM

En aquesta pestanya trobareu un cercador de continguts que poden ser d'interès per als docents del centre.

A la vegada és un espai on els educadors i educadores poden proposar recursos d’interès que veuran tots els usuaris de Clickedu, més enllà de l’escola que siguin, clicant el vincle Proposa'ns un recurs!.

Aquests elements els ha de validar l’equip de Clickedu. Rebreu un correu electrònic quan estigui publicat el vostre recurs.