Vinculació dels llibres digitals d'una matèria (professor i alumnat)

Modificat el Dt, 23 Gen. a les 1:14 PM

Per poder recuperar les notes de les activitats dels llibres

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Administrar les llicències digitals - Importador Marsupial

Perquè un professor pugui recuperar les notes d'activitats dels llibres digitals haurà de vincular aquests llibres a les matèries corresponents.

AFEGIR ELS LLIBRES DIGITALS

1. Des del bloc Continguts, aneu a Administrar continguts digitals i cliqueu Assignació de continguts a matèries.

2. Utilitzeu el buscador per seleccionar el curs a què vulgueu vincular el contingut.

3. Seleccioneu el contingut digital que vulgueu assignar a la matèria i premeu Guardar.

Un cop vinculats els llibres digitals amb les matèries, des d'una matèria podreu accedir-hi, recuperar-ne les notes i relacionar les activitats amb ítems avaluatius.