Eliminar els ítems avaluatius

Modificat el Dt, 16 Abr. a les 9:54 AM

Per poder eliminar un ítem o grup d'ítems avaluatius d'una matèria
Tasques que heu de saber fer abans de començar: Introduir ítems avaluatius

Recordatori: el ítems valuatius a Clickedu son els apsectes que els docents estableixen per determinar si un alumne aprova o no una matèria. Aquests aspectes són: exàmens, yteballs actitud, etc. Intorduir els ítems avaluatius a Clickedu permet avaluar-los amb notes que, posteriorment, tindran repercusió en la nota final.

1. Des del bloc Matèries, accediu a la matèria de què vulgueu eliminar els ítems avaluatius.

2. Premeu Ítems avaluatius.

3. Des d'aquesta mateixa pantalla podeu seleccionar un o diversos ítems i fer clic al botó de la part inferior esquerra "Eliminar selccionats".

D'altra banda, en el moment d'editar un ítem (botó del llapis a la secció d'Accions) podeu fer clic al botó Forçar eliminació i seguir les instruccions que s'indiquen a la pantalla.

És important tenir en compte que, una vegada s'hagin eliminat, no es podran recuperar les dades.