Dades del grup - Mòdul institucional

Modificat el Wed, 25 Oct 2023 a les 01:42 PM

En aquesta pantalla podeu consultar informació sobre els centres que formen part de la vostra institució.

Per aconseguir-ho, és necessari comptar amb el permís Accedir a les dades del grup.

Per accedir a la pantalla de Dades del grup, heu de tenir el Mòdul Institucional i fer clic a sobre de l'icona que veieu ressaltada a la imatge.

Un cop dins d'aquesta pantalla, aquesta serà visió que tindreu. A la secció Informació, apareixen les dades bàsiques de la institució com el nombre d'escoles, el total d'alumnes, etc.

També podeu consultar les escoles  que formen part de la vostra institució en forma de llistat (Escoles) i, fent clic a sobre de l'icona de l'ull (Accions), accedireu a una pantalla amb informació detallada de cadascun dels centres, que veureu més endavant en aquest article.

En aquesta mateixa pàgina inicial, podeu consultar, en format gràfic, algunes dades detallades dels centres que formen part de la vostra institució, com el nombre d'alumnes per centre o per etapa.

Amb el menú d'opcions (marcat en vermell a la imatge) que es desplega quan passeu el cursor per sobre del gràfic, podeu bé ampliar, exportar o bé seleccionar una part de la informació que es mostra.

Escoles > Accions

En aquesta pantalla apareixen 3 pestanyes que són de molta utilitat per conèixer en detall les escoles de la vostra institució.

- Dades bàsiques del centre

Aquí apareix una visió similar a la pantalla principal de Dades del grup, però amb informació més detallada. Podeu consultar les dades més rellevants sobre una escola, veure-la al mapa i, a més, veure'n els edificis.

- Càrrecs

Aquí es mostra un llistat amb la informació sobre les persones responsables del centre que esteu consultant segons les etapes que el componen.

- Plataforma

Aquí podeu veure el nombre d'usuaris a la plataforma segons les classes que existeixen a l'escola en qüestió i segons el nombre d'usuaris per etapa.