Plantilla D: model de butlletí

Modificat el Mon, 18 Dec 2023 a les 10:05 AM

Cliqueu al document adjunt per veure una mostra de la configuració completa de la plantilla D.

La plantilla "completa":

• té marcades totes les configuracions a Admin > acadèmic > configuracions > etapa > icona: butlletí de notes > pestanya contingut

Per obtenir la plantilla "bàsica":

• no heu de marcar cap configuració a Admin > acadèmic > configuracions > etapa > icona: butlletí de notes > pestanya contingut

Aquest prototip és una mostra fictícia i és de caràcter provisional i, per aquest motiu, conté informacions en castellà i/o es poden mostrar informacions incompletes.