Gestió de notícies

Modificat el Dt, 8 Ago., 2023 a les 1:45 PM

Per crear i gestionar les notícies del centre

És possible crear i publicar notícies visibles per a tots els usuaris de Clickedu.

• Permís necessari: Administrar les notícies.

1. Des del bloc Comunicació, aneu a Notícies i cliqueu la icona del diari (Gestió de notícies).

2. Cliqueu 'Nou' per crear una nova notícia, i ompliu els camps.

Amb les dates podreu definir quan es publicarà la notícia i, si ho desitgeu, quan deixarà de ser visible.

Podeu afegir tot tipus d'arxiu, que es podrà descarregar. Per qüestions de compatibilitat amb les noves versions dels navegadors, us recomanem no utilitzar vídeos FLV.

Es pot definir si la notícia ha de ser externa (visible al web) i interna (visible als usuaris de Clickedu). En aquest darrer cas, es pot fer visible a tots els usuaris, al personal d'administració i serveis, al personal docent, als alumnes i als seus responsables. En el cas dels docents, alumnes i responsables cal seleccionar etapes, cursos o classes.

Tags podeu seleccionar les etiquetes que hàgiu creat des de Comunicació > Notícies > icona de l'etiqueta (Gestió d'etiquetes), que us serviran per després poder trobar fàcilment la notícia.

Amb Històric podeu fer que la notícia ja no sigui visible i formi part de l'històric, al qual només té accés l'usuari amb el permís Administrar les notícies.

3. Cliqueu 'Guardar'. Se us redirigirà a la pantalla de gestió de notícies.

4. Des d'aquesta pantalla podeu modificar i eliminar les notícies, amb la icona del llapis (Editar) i amb la de la brossa (Esborrar), respectivament.

Recordeu que a la home (pàgina principal del vostre web) es visualitzen les darreres cinc notícies segons la data de publicació. Si una notícia té data de finalització, a partir d’aquesta data la notícia deixarà de visualitzar-se al web. Aconsellem no indicar data de finalització, ja que així les notícies es classificaran mensualment i se’n visualitzarà l’accés des de la columna dreta, a dins de l’apartat de notícies.

Sobre els tags de les notícies:

Els tags són paraules clau que podeu triar perquè una notícia es pugui cercar fàcilment.
Exemples de tags: rebuts, sortides, festes i extraescolars.

Per exemple, podeu crear aquestes notícies i assignar-los les etiquetes anteriors:

Notícia 1: La setmana vinent anirem a Montserrat.
Marxarem a les 9 del matí.
La sortida costarà 15 euros i us passarem un rebut amb...

Possibles tags: Sortides i rebuts

Notícia 2: Carnaval
La setmana passada van celebrar el...

Possibles tags: Festes

Notícia 3: Carnaval i les extraescolars
El dia de carnaval se suspenen les extraescolars de la tarda...

Possibles tags: Festes, extraescolars.

Des de la pantalla de consulta de notícies, apareixen els tags.
Si cliqueu sobre el tag Festes, podreu veure les notícies 2 i 3. En canvi si cliqueu el tag de Sortides, sortirà la notícia 1.