Taula de paràmetres de control de l'aula

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 9:05 AM

Per consultar els paràmetres de control de l'aula d'un alumne

El tutor d'un alumne pot veure una taula amb el resum dels
paràmetres de control de l'aula i així consultar com està funcionant i quins aspectes convindria treballar. També la pot consultar qualsevol usuari del centre que pugui accedir a la fitxa d'un alumne.

1. Com a tutor, des del bloc Matèries aneu al menú superior i cliqueu La meva classe.

2. A la taula dels alumnes de la classe, cliqueu  (Taula de paràmetres de control de l'aula) de l'alumne que vulgueu.

També hi pot accedir qualsevol usuari del centre que tingui permís per veure la fitxa de l'alumne, des de la pestanya Dia a dia, a l'apartat Resum dia a dia.

3. Indiqueu el rang de dates que voleu consultar i els paràmetres que voleu incloure i cliqueu Cercar.

Us apareixeran les setmanes que afecten les dates que heu indicat amb les sessions de cada dia i la informació dels paràmetres que s'hagi afegit.

A baix de tot teniu els totals de les setmanes que se us mostren i unes estadístiques.

4. Podeu exportar la taula a Excel amb el botó Exportar a Excel.

El tutor pot veure indicadors d'aquests paràmetres per a tota la classe des d'Indicadors, a La meva classe.