Mèrits

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 10:45 AM

Per compatibilitzar el bon comportament

Aquesta pantalla permet fer un seguiment del comportament que considereu positiu.
Podeu accedir al mòdul si teniu alguna matèria assignada o amb el permís Responsable del mòdul de comportament. El tutor també pot veure les estadístiques de la seva classe.

—
Tipus de mèrits
Nou mèrit
Llistat de mèrits
Estadístiques

TIPUS DE MÈRITS

• Permisos necessaris: Configurar Comportament i Responsable de Comportament.

1. Des del bloc Matèries, cliqueu, al menú superior, Comportament.

2. Aneu a l'apartat Mèrits i cliqueu  (Llistat de tipus de mèrits).

3. Per crear un nou tipus de mèrit cliqueu  (Nou tipus de mèrit).

4. Introduïu el nom del tipus i cliqueu Guardar.

5. Els tipus de mèrits que hàgiu creat podeu editar-los (), donar-los d'alta () o de baixa () i, si no tenen cap mèrit, esborrar-los ().

NOU MÈRIT

• Permís necessari: Responsable del mòdul de comportament.

1. Des del bloc Matèries, cliqueu, al menú superior, Comportament.

2. Aneu a l'apartat Mèrits i cliqueu el botó Nou mèrit.

3. Ompliu els camps i cliqueu Guardar.

Amb Visible a podeu seleccionar si voleu que algun tipus d'usuari pugui veure el mèrit i els comentaris a la fitxa de l'alumne, a la pestanya Comportament.

Un professor també pot crear mèrits dels alumnes de les seves matèries, sense permisos, com s'explica a Comportament com a docent.

LLISTAT DE MÈRITS

• Permís necessari: Responsable del mòdul de comportament.

A l'apartat Mèrits del mòdul Comportament podeu llistar els mèrits mitjançant filtres i un cercador d'alumnes.

A la columna Accions podeu trobar diferents icones:
— (Editar). Per editar el mèrit.
— (Seguiment). Per veure i afegir comentaris.
— (Eliminar). Per esborrar un mèrit (si no s'ha realitzat cap operació).

ESTADÍSTIQUES

• Permís necessari: Responsable del mòdul de comportament.

Des del mòdul Comportament, podeu veure estadístiques de les incidències i els mèrits clicant  (Estadístiques).

Podeu veure estadístiques de tot el centre, d'un curs, d'una classe o d'un alumne.