Revisió de les unitats didàctiques

Modificat el Dc, 7 Juny, 2023 a les 4:07 PM

Per consultar la revisió que els docents han fet de les seves unitats didàctiques

Si teniu activada la revisió de les unitats didàctiques, amb permís podeu veure els continguts dels docents i les revisions que n'han fet. Està pensat, sobretot, per a caps d'estudis, equips de qualitat i direcció.

• Permís necessari: Veure la revisió de les unitats didàctiques.

1. Des del bloc Matèries, cliqueu, al menú superior, Revisió de les unitats didàctiques.

2. Seleccioneu, en el desplegable Cursos, un curs. Només us apareixeran els cursos dels cicles i etapes pels quals tingueu activada la revisió dels continguts (Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > Etapes > una etapa >  (Continguts i eines de les matèries) > Revisió de les unitats didàctiques).

3. Seleccioneu, en el desplegable Matèries, una matèria del curs.

Us apareixerà un llistat amb les unitats didàctiques, l'estat (si no ha finalitzat, si està pendent de revisar o si ja s'ha revisat) i les propostes de millora del docent.