Tancar l'avaluació d'una matèria

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 10:56 AM

Per preparar una matèria per a la reunió d'avaluació

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Posar notes a les matèries, Calcular la nota de la matèria al final d’avaluació

Si d'una matèria ja heu posat les notes finals i heu posat totes les observacions podeu tancar la matèria perquè ja no es pugui editar res.

1. Aneu, des del bloc Matèries, a la matèria que voleu tancar i cliqueu Avaluar.

2. Cliqueu el botó Tancar matèria i accepteu l'avís que us apareix.

Si ho necessiteu, la podeu tornar a obrir amb el botó Obrir matèria.