Carpeta de secretaria

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 10:16 AM

Conceptes del glossari relacionatsllistat d'alumnesfitxa de l'alumne

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Veure la fitxa d'un alumne, La meva classe

Si a la fitxa d'un alumne aneu a l'apartat Documentació, veureu, si teniu permís, la carpeta Secretaria.

• Permís necessari: Administrar la carpeta de secretaria de l'alumne

Aquesta carpeta està pensada per compartir documents relacionats amb l'alumne amb tots els usuaris PD i PAS que hi tinguin accés.

Hi podeu pujar arxius i crear-hi carpetes.

A més, si l'alumne ha estat preinscrit a Clickedu i se li han afegit documents durant el procés de la preinscripció, també es poden veure des d'aquesta carpeta.