Exportar assentaments a un programa de comptabilitat

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 12:02 PM

Per poder importar els assentaments al vostre programa de comptabilitat

Clickedu disposa d’un complet bloc de comptabilitat per a la gestió diària de les vostres escoles i fundacions. Per sol·licitar-lo, contacteu amb el Departament Comercial de Clickedu (
info@clickartedu.com).

Si no desitgeu activar aquest bloc de comptabilitat, us oferim una eina per exportar els assentaments i subcomptes que genera Clickedu als següents programes de comptabilitat:

— Sage Contaplus
— A3 software
— Sage LogicClass
— Sage Murano
— Argos
— Geswin
— DATISA

Si teniu algun altre sistema de gestió, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Assentaments.

2.Relacions, cliqueu Exportació d'assentaments.

Trobareu un formulari que us permetrà exportar assentaments i subcomptes en funció del número dels assentaments, de les dates i de l'agent emissor.