Innova

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 12:49 PM

Per controlar l'assistència al menjador amb el sistema d'Innova

Si al menjador utilitzeu InnovaCP per controlar l'assistència amb empremta dactilar, podeu vincular-lo amb Clickedu i així automatitzar-hi l'assistència.

Per activar-ho, contacteu amb nosaltres.

Quan un alumne (o membre del personal) passa pel terminal d'Innova, s'envia a Clickedu que l'alumne en qüestió ha anat al menjador, sense que faci falta informar l'assistència manualment. Si l'alumne no té cap inscripció al menjador, se li crea una inscripció puntual.

Per tal que la plataforma funcioni correctament, cal que configureu el mòdul del menjador de la següent manera:

— A Estat inicial de l'assistència en passar llista d'un dia determinat, escolliu Absent o Sense informar.
Innova notifica assistències. D'aquesta manera, si l'estat inicial fos Present, no hi hauria cap manera automàtica de marcar l'absència dels alumnes que no han vingut.

— La configuració L'assistència de les inscripcions puntuals d'un dia es guarda automàticament ha d'estar desactivada.
De nou, si un alumne tingués una inscripció puntual però finalment no vingués, quedaria com a present. En canvi, configurat d'aquesta manera, només constaran com a presents els alumnes que realment vagin al menjador.

A més, cal definir en quin moment del dia es poden fer inscripcions: heu de tenir un grup de menjador amb una aula definida i un horari.