Gestió d'usuaris preinscrits

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 2:21 PM

Per gestionar tot el procés de preinscripció

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Administració de preinscripcions, Administrar miniweb

Podeu preinscriure usuaris al vostre centre i modificar aquestes preinscripcions, com també modificar les preinscripcions realitzades per les famílies des del miniweb de preinscripcions.

• Permís necessari: Gestionar les preinscripcions d'usuaris.

Índex:
—
Preinscriure un nou usuari
Preinscriure usuaris ja donats d'alta a Clickedu
Llistats de preinscripcions
Consultar les preinscripcions realitzades a través del miniweb

PREINSCRIURE UN NOU USUARI

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Preinscripcions.

2. Cliqueu Gestió d'usuaris preinscrits i, després, el botó 'Alta preinscrit'.

3. Seleccioneu el curs al qual voleu fer la preinscripció i cliqueu 'Iniciar preinscripció'.

4. Ompliu els camps dels diferents apartats.

Els camps que apareixen són els seleccionats des de Gestió > Preinscripcions > Configuració dades de la preinscripció.

5. A l'apartat Estat usuari seleccioneu l'estat de la preinscripció.

6. En aquest mateix apartat podeu afegir la valoració, que pot ser a través d'una prova, per sorteig i per barems (configurable des de Gestió > Preinscripcions > Administrar preinscripcions).

7. A l'apartat Adjunts requerits podeu pujar els arxius que hàgiu establert que es poden pujar (des d'Administrar preinscripcions).

8. Quan hàgiu acabat, cliqueu 'Guardar'.

PREINSCRIURE USUARIS JA DONATS D'ALTA A CLICKEDU

Si s'ha de preinscriure un alumne que ja està donat d'alta a la plataforma, es pot marcar com a preinscrit, sense haver d'introduir totes les seves dades de nou.

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Preinscripcions.

2. Cliqueu Gestió d'usuaris preinscrits i, després, el botó 'Alta preinscrit existent'.

3. Cerqueu un alumne, seleccioneu el curs i l'estat de la preinscripció i cliqueu el botó 'Preinscriure's'.

LLISTATS DE PRINSCRIPCIONS

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Preinscripcions.

2. Cliqueu Llistats i taules de preinscripcions.

Aquí podeu cercar les preinscripcions per cursos, estat, via d'inscripció, data de preinscripció, etc. Si no seleccioneu res i cliqueu 'Cercar', us apareixeran totes les preinscripcions.

De cada preinscrit podreu veure el curs en què està preinscrit, l'estat de la preinscripció, la valoració (prova, sorteig i barem, segons hàgiu configurat a Administrar preinscripcions) i la via i la data de la preinscripció.

Si cliqueu el nom de l'usuari podreu editar la preinscripció.

Des de la columna Estat podeu seleccionar tots els alumnes que vulgueu i canviar l'estat de la seva preinscripció amb el desplegable.

Des de la columna Barems podeu editar els valors dels barems i veure la suma dels valors numèrics.

Podeu exportar la cerca a Excel amb el botó Exportar a Excel.

CONSULTAR LES PREINSCRIPCIONS REALITZADES A TRAVÉS DEL MINIWEB

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Preinscripcions.

2. Cliqueu Gestió de nous preinscrits.

Us apareixeran les preinscripcions que hagin realitzat les famílies a través del miniweb de preinscripcions i que no hàgiu modificat.