Administrar el miniweb de preinscripcions

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 2:20 PM

Perquè les famílies puguin preinscriure's directament des d'internet

Podeu configurar un miniweb a través del qual els usuaris es podran inscriure als cursos oferts pel centre.

• Permís necessari: Gestionar les preinscripcions d'usuaris.

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Preinscripcions.

2.Miniweb, cliqueu Administrar miniweb.

3. Configureu el miniweb i cliqueu Guardar.

Hi podeu especificar els següents aspectes:
— Plantilles web
— Disposició dels blocs
— Capçalera del web
— Peu del web
— Web dels cursos
— Propietats i estils del web

4. Vegeu com queda el web des de Gestió > Preinscripcions > Miniweb > Accés al miniweb.

Podeu utilitzar aquests enllaços per compartir-los amb les famílies.

Podeu consultar les preinscripcions que es tramitin des del miniweb des de Gestió > Preinscripcions > Llistats > Gestió de nous preinscrits.

COINCIDÈNCIA DE NOM I COGNOMS

Quan es preinscriu un alumne amb nom i cognoms que coincideixen amb algun alumne ja existent a la plataforma poden passar dues coses:

aSi també coincideix la data de naixement o el DNI. No es crea un nou usuari, sinó que s'actualitza el que ja existeix. D'aquesta manera, es manté la relació amb els seus germans i pares. Els camps que es deixin en blanc no blanquegen: només s'actualitzen els camps plens. En el cas de les formes de pagament no se sobreescriu res per protegir el funcionament dels pagaments.

b) Si no coincideix ni la data de naixement ni el DNI. Es crea un nou usuari i també uns nous responsables.

Per aquest motiu us recomanem que la data de naixement i el DNI siguin camps requerits al formulari de preinscripció.