Administració de preinscripcions

Modificat el Dl, 29 Abr. a les 3:54 PM

Per configurar el mòdul de preinscripcions

Amb aquest mòdul es pot configurar un sistema que us permet que els usuaris puguin inscriure’s directament des d'internet. L’accés es realitza des d’un enllaç que dona entrada a un web, l’aspecte extern del qual es pot dissenyar des d’aquest mateix mòdul.

• Permís necessari: Gestionar les preinscripcions d'usuaris.

Índex:
—
Tramitar preinscripcions. Cursos escolars de preinscripció.
—
Administrar preinscripcions. Cursos acadèmics als quals algú es pot preinscriure.
—
Configurar les dades de la preinscripció. Informació que s'ha d'afegir a la preinscripció.
—
Informació de les preinscripcions. Resum de les preinscripcions dels cursos.

TRAMITAR PREINSCRIPCIONS

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Preinscripcions.

2. A Administració de preinscripcions, cliqueu Tramitar preinscripcions.

3. Per afegir un nou curs escolar de preinscripció cliqueu 'Afegir'.

4. Seleccioneu el curs escolar d'obertura (curs en què es podran realitzar les inscripcions) i el curs escolar d'aplicació (curs al qual s'estaran preinscrivint els alumnes).

5. Indiqueu la configuració que vulgueu utilitzar a la columna Actiu i cliqueu 'Guardar'.

Ara podreu administrar les preinscripcions d'aquest curs, configurar les dades de la preinscripció i veure informació de la preinscripció.

ADMINISTRAR PREINSCRIPCIONS D'UN CURS

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Preinscripcions.

2. A Administració de preinscripcions, cliqueu Administrar preinscripcions.

3. Cliqueu Nou curs de preinscripció.

4. Seleccioneu el curs per al qual es podran realitzar les preinscripcions, introduïu les dates del període d'inscripcions, el nombre de places i si podrà haver-hi llista d'espera.

El nombre de places és opcional. Si hi ha un valor es mostrarà a l'hora de fer les preinscripcions. Si no hi ha cap valor, es podran realitzar preinscripcions igualment.

5. A Accés curs heu de seleccionar el criteri que se seguirà per concedir les places.

Aquest camp és només a títol informatiu. El centre serà qui controli com i a qui es concedeix una plaça.

6. Podeu afegir informació o fulls per a la preinscripció a Adjunts per descarregar.

7. A Arxius requerits podeu definir els arxius que s'hauran d'adjuntar amb la preinscripció (fotocòpia del DNI, del llibre de família, etc.).

Podreu accedir a aquests arxius des de la carpeta de secretaria.

8. Podeu duplicar aquest curs per preparar una altra preinscripció amb característiques semblants i no haver de començar de zero.

9. Quan hàgiu introduït tots els cursos cliqueu 'Guardar'.

Recordeu que si voleu que les famílies realitzin el pagament de les preinscripcions mitjançant TPV virtual heu de crear i assignar un concepte facturable amb aquesta finalitat. Feu clic aquí per saber com fer-ho.

CONFIGURAR LES DADES DE LA PREINSCRIPCIÓ

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Preinscripcions.

2. A Administració de preinscripcions, cliqueu Configurar dades de la preinscripció.

3. Escolliu un curs, indiqueu les dades que han d'aparèixer a la preinscripció i si són requerides o opcionals.

Si trobeu a faltar alguna dada important podeu crear camps addicionals a la fitxa d'usuari per poder-los incloure a la preinscripció.

Amb el desplegable Copiar configuració actual a podeu copiar les dades que heu seleccionat a algun altre curs.

Si es fan visibles les formes de pagament i hi ha conceptes visibles per als cursos de preinscripció, és important seleccionar el mode de pagament TPV Virtual a la miniweb per poder fer efectiu el pagament.

4. Cliqueu 'Guardar'.

INFORMACIÓ DE LES PREINSCRIPCIONS

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Preinscripcions.

2. A Administració de preinscripcions, cliqueu Informació de les preinscripcions.

Hi podeu veure informació sobre les preinscripcions per als diferents cursos.