Fulls de seguiment tutorial

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 8:45 AM

Perquè els tutors puguin fer seguiments als alumnes

Mitjançant la resposta d'un qüestionari de preguntes, els tutors podran emmagatzemar informacions dels vostres alumnes perquè estigui disponible els cursos posteriors.

Des de l'escola creareu les preguntes dels qüestionaris i els tutors les podran respondre amb la informació de cada alumne i així poder fer un seguiment de la seva evolució. El tutor del curs següent també podrà accedir al seguiment i continuar completant-lo.

• Permís necessari: Gestionar fulls de seguiment tutorial

1. Entreu al bloc Gestió.

2. Accediu al mòdul Fulls de seguiment tutorial.

Veureu els qüestionaris que teniu creats fins al moment.

3. Per crear un qüestionari nou, cliqueu Nou qüestionari.

4. Ompliu les dades i cliqueu Guardar.

5. Cliqueu Gestionar preguntes i després Nova pregunta per anar creant les preguntes que voleu que omplin els tutors.

Podreu triar si les respostes seran d’elecció simple, múltiple, de sí o no, resposta lliure o d’elecció numèrica i també si voleu que sigui una resposta requerida.

— Amb el botó + podreu crear les possibles respostes per a les preguntes d'elecció simple i múltiple.
— Amb el botó - podreu esborrar alguna resposta que ja no us calgui.
— Amb la icona Eliminar la pregunta podreu esborrar la pregunta
— Amb la icona Donar de baixa la pregunta podreu donar de baixa aquella pregunta, així la conserveu com a històric, però no els sortirà als tutors quan hagi de fer el seguiment.

Podreu escollir el color del text de les preguntes i respostes per destacar les que us interessi.

6. Cliqueu Guardar.

Un cop creades les preguntes, podeu descarregar la plantilla del formulari per imprimir-lo.

El document que es genera per ser imprès està pensat per donar-lo a aquells tutors que vulguin fer el seguiment en format paper.

Presenta una capçalera amb dades de l'alumne i cada pregunta disposa d'un espai per a la resposta indicat amb Pregunta/Resposta.