Formacions professorat

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 8:44 AM

Per gestionar les formacions del professorat

Clickedu permet que el personal docent pugui sol·licitar formacions, direcció les validi i els assistents i l'equip directiu les valorin.

Índex:
Sol·licitar formació
Validar formació
Valorar formació

SOL·LICITAR FORMACIÓ

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Formacions professorat.

• Permisos necessaris: Accedir al mòdul Formacions professoratSol·licitar formació.

2. Cliqueu Nova formació.

3. Ompliu els camps i cliqueu Guardar.

Els departaments són aquells que hàgiu configurat des d'Administració > El centre > Accions > Departaments.

Tornareu a la pantalla principal de les formacions, on veureu les vostres (a no ser que tingueu el permís Validar formacions sol·licitades, que les veureu totes), que podeu veure (), editar () o, si no s'ha validat, esborrar ().

Amb el permís Validar formacions sol·licitades també podeu donar d'alta múltiples sol·licituds alhora amb el botó Nova formació col·lectiva, que us permet escollir en nom de quins membres del personal sol·liciteu la formació.

VALIDAR FORMACIÓ

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Formacions professorat.

• Permisos necessaris: Accedir al mòdul Formacions professorat i Validar formacions sol·licitades.

2. De la formació que vulgueu acceptar o denegar, cliqueu .

3. A la part inferior, indiqueu si accepteu o denegueu la formació.

En el cas que l'accepteu, podeu indicar que proporcioneu un ajut econòmic, que es cobriran les hores en què la persona falti o que es cobrirà el cost de desplaçament i substitucions necessàries.

En el cas que la denegueu, podeu indicar si és perquè no considereu que la formació sigui prioritària en aquests moments o perquè actualment no es disposa de recursos suficients.

4. Cliqueu Guardar.

Tornareu a la pantalla principal de les formacions, on si l'heu acceptada, podeu generar un PDF amb la sol·licitud.

VALORAR FORMACIÓ

Si una formació ha estat acceptada, la poden valorar tant el participant com l'equip directiu (aquells amb el permís per validar sol·licituds).

a) Com a participant

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Formacions professorat.

2. A la formació que heu de valorar, cliqueu  al costat de Valoració.

3. Marqueu Curs realitzat, valoreu la formació i cliqueu Guardar.

Com que la formació s'ha valorat no es pot eliminar.

b) Com a equip directiu

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Formacions professorat.

2. A la formació que heu de valorar, cliqueu  al costat d'Equip directiu.

Veureu la valoració de qui ha fet la formació.

3. Valoreu-la i cliqueu Guardar.

Quan l'assistent i l'equip directiu han valorat la formació, es tanca. Per veure-la podeu clicar, a la part superior de la pantalla de formacions, Tancada.

Podeu exportar totes les sol·licituds de formació clicant Exportar a Excel.