Convocatòries de cicles de la LOE

Modificat el Dc, 28 Juny, 2023 a les 12:41 PM

Per introduir les convocatòries dels cicles formatius de la LOE i assignar-les als alumnes

Els centres de Madrid i d'Aragó podeu tenir informades les convocatòries dels cicles formatius de la LOE a Clickedu i assignar-les als alumnes.

Índex:
Crear les convocatòries
Assignar les convocatòries als alumnes

CREAR LES CONVOCATÒRIES

• Permís necessari: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Acadèmic.

2.Estructura de cursos, aneu als cicles de la LOE i cliqueu  (Convocatòries).

3. Per crear una convocatòria, cliqueu (Nova convocatòria).

4. Indiqueu el nom de la convocatòria i la data i cliqueu Guardar.

Podeu editar-la clicant (Editar) i esborrar-la, si no té alumnes assignats, clicant  (Eliminar).

ASSIGNAR LES CONVOCATÒRIES ALS ALUMNES

Com a professor d'una unitat formativa podeu assignar les dues convocatòries del curs actual dels alumnes.

1. Des del bloc Matèries, aneu a la vostra unitat formativa i cliqueu Llistat de convocatòries.

2. Indiqueu les convocatòries del curs actual de cada alumne i cliqueu Guardar.

Des d'Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > cicles de la LOE >  (Llistat de convocatòries) podeu consultar les convocatòries que té assignades cada alumne per a cada UF.