Informació general sobre les plantilles de butlletins estàndard

Modificat el Dt, 5 Març a les 9:23 AM

En aquest article us recordem alguns dels aspectes que és important tenir en compte abans de configurar les plantilles de butlletins estàndard.

Fent clic aquí podreu consultar la carpeta amb les configuracions i un model d'exemple de cada plantilla.

PLANTILLES DISPONIBLES

Actualment, les plantilles de butlletins estàndard que teniu disponibles a Clickedu són la D, D2,F, I, J i K. Tot i que totes les plantilles són aptes per al format blocs d’avaluació, us proposem fer ús dels diferents models segons les recomanacions a continuació:

• Us recomanem utilizar les plantilles F, J i K si treballeu amb blocs d'avaluació, ja que estan adaptades especialment per a aquest format. Recordeu, però, que si no treballeu amb blocs d'avaluació també en podreu fer ús.

És important tenir en compte que per poder utilitzar aquestes plantilles heu d'haver configurat prèviament que voleu treballar amb blocs d'avaluació. No feu aquest canvi si ja heu introduït notes a la vostra plataforma, ja que deixareu de veure-les.

• Us recomanem utilizar les plantilles D, D2 i I si no treballeu amb blocs d'avaluació. L'única diferència entre les plantilles D i D2 és que a la D2 no hi apareixen els assoliments.

Novetats en la configuració de les plantilles

Per a totes les plantilles: s'han incorporat als butlletins les rúbriques i els aspectes acadèmics

Per tal que les rúbriques apareguin al butlletí, haureu de realitzar una doble configuració. En el moment de crear la rúbrica, caldrà que marqueu que voleu que apareguin al butlletí. En segon lloc, a la pantalla de configuració del butlletí, caldrà que activeu l'opció per mostrar-les.

Per les plantilles amb blocs d'avaluació, s'han incorporat les observacions i les frases amb quantificador