Mur i tauler del projecte

Modificat el Tue, 22 Aug 2023 a les 12:42 PM

Per poder organitzar els treballs dels diferents grups i poder compartir documents necessaris

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Crear un projecte

Podeu compartir text, arxius i vincles al mur i assignar-los als alumnes dels projectes (per grups, rols i experiències) i també penjar-los en el tauler general del projecte.

Tingueu en compte que en els projectes per grups podeu utilitzar el mur i el tauler en aquells en què ho hàgiu marcat a l'hora de crear-los o editar-los, i que els projectes individuals només tenen el mur, que està sempre actiu.

1. Des del bloc Matèries o des de dins d'una matèria cliqueu Projectes.

2. Cerqueu el projecte que desitgeu i, en el cas dels projectes grupals, cliqueu (Administrar).

MUR

Podreu afegir continguts al mur si és un projecte individual o si, quan heu creat el projecte grupal, a Eines disponibles heu seleccionat Mur.

1. Cliqueu Veure mur o la icona  (Mur).

Veureu tot el que hàgiu afegit al mur. En els projectes grupals també podeu clicar (Mur) d'un grup per veure el que veuen els alumnes d'aquell grup en el seu mur.

2. Per afegir-hi continguts cliqueu Afegir entrada i ompliu els camps.

Podeu afegir-hi un arxiu o un vincle d'internet (que comenci amb http://https://).

3. Assigneu-ho als grups i, en els projectes grupals, els experts i rols que desitgeu.

Si assigneu un treball a un grup, apareixerà a la plataforma de tots els alumnes d'aquest grup.
Si l'assigneu a un rol, apareixerà a tots els alumnes amb aquest rol, independentment del grup.
Si l'assigneu a un grup i a un rol, apareixerà a tots els alumnes d'aquest grup i a tots els alumnes d'altres grups amb aquest rol.

4. Cliqueu Guardar.

TAULER

Podreu afegir continguts al tauler si, quan heu creat el projecte grupal, a Eines disponibles heu marcat Tauler. Els projectes individuals no tenen tauler.

1. Cliqueu Veure tauler.

Veureu tot el que hàgiu afegit al tauler.

2. Per afegir-hi continguts cliqueu Afegir entrada i ompliu els camps.

Podeu afegir-hi un arxiu o un vincle d'internet (que comenci amb http://https://).

3. Cliqueu Guardar.

VISIÓ DE L'ALUMNE

Els alumnes que participin en un projecte hi podran accedir des del mòdul Projectes, a les pantalles IniciLes meves matèries.

Si cliquen el nom del projecte, podran veure la definició i els objectius del projecte i els membres del seu grup —amb els experts i els rols. Podran modificar el nom del grup, la imatge, els experts i els rols si ho heu marcat a l'hora de crear el projecte.

Si és un projecte grupal i teniu el tauler activat, trobaran el botó Tauler, on podran veure els arxius i vincles que hàgiu afegit.

Amb el mur activat podran veure els continguts que hàgiu creat que tinguin associats i penjar-ne de nous, que seran visibles als professors i als membres del seu grup.

A sota dels membres del grup podran clicar Treball final i fer una entrega del projecte, que podreu veure com una entrada del mur.