Justificar absències i retards en bloc

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 10:51 AM

Per excusar ràpidament un alumne que ha faltat a moltes classes

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Justificar una o diverses absències o retards

Es pot donar el cas que un alumne falti a moltes classes i resulti lent justificar les absències una per una. En aquest cas us serà molt útil la funcionalitat que permet justificar de cop moltes absències i retards

• Permisos necessaris: Justificar assistència (absències i retards).

Només es pot justificar en bloc en aquelles etapes en què es passi llista sessió per sessió.

1. Des de la fitxa de l'alumne del qual voleu justificar absències o retards, aneu a l'apartat Informació acadèmica.

2. A la secció Assistència, cliqueu la icona  (Justificar en bloc).

3. Accedireu a una pantalla en la qual se us demana que indiqueu en quines dates voleu cercar absències. Introduïu el primer dia de l'interval i l'últim i cliqueu Cercar.

Us apareixen totes les absències i retards que l'alumne tingui registrats en aquestes dates.

Si cliqueu la icona de l'ull amb el símbol + (Veure totes les sessions) podeu justificar de manera anticipada absències de les quals ja us han avisat (p. ex. quan l'alumne no vindrà en tota la setmana perquè té grip).

4. Seleccioneu aquelles absències i retards que vulgueu justificar, o seleccioneu-los tots.

5. Expliqueu el motiu de la justificació i seleccioneu si voleu que s'enviïn per correu electrònic.

6. Finalment, cliqueu Justificar seleccionats i aquestes sessions quedaran automàticament justificades.

Una altra opció per justificar moltes absències o retards alhora és des d'on es mostren els detalls d'assistència per avaluacions, a baix de tot de l'apartat Informació acadèmica.

1. Seleccioneu les absències i retards que vulgueu justificar i escriviu el motiu a la dreta.

2. Cliqueu Justificar.