Assistència Acollida

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 12:57 PM

Per controlar l’assistència a l'acollida

És important passar llista a l'acollida per poder cobrar als usuaris el que realment els correspon. De l'assistència que es marqui en passar llista en depenen les inscripcions puntuals —i les seves promocions— i els descomptes de les inscripcions permanents.

• Permís necessari: Gestionar acollida o Monitor d'acollida (Serveis > Acollida).

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Acollida.

2. Cliqueu Assistència acollida.

Accedireu a la pantalla que us permetrà controlar l’assistència al servei d'acollida.

3. Escolliu per quan voleu passar llista. Podeu passar llista per un dia i per període.

4. A Filtres, marqueu si voleu passar llista de tots els alumnes o només d'alguns.

Si seleccioneu la segona opció us apareixeran uns quadres on podreu escollir cursos, classes, grups d'acollida, menús, tarifes i tipus d'inscripció.

Els grups d'acollida es defineixen des de GestióAcollidaGrups d'acollida.

5. Amb Parametrització podeu marcar si voleu que també us apareguin els paràmetres de passar llista de l'acollida. Aquests paràmetres els podeu definir des de GestióAcollidaAdministrar parametrització.

Aquesta opció no està disponible a l'hora de passar llista per període.

6. A Ordre, seleccioneu si voleu que els alumnes s'ordenin per cognom o per curs.

7. Cliqueu 'Llistat d'usuaris' per obtenir un llistat amb els alumnes que responen al que heu definit i 'Resum d'assistència' per poder veure un resum de l'assistència dels alumnes.

El resum d'assistència només es pot fer per períodes.

8. Cliqueu 'Passar llista' per poder marcar l'assistència dels alumnes que hàgiu definit.

Si esteu passant llista d'un dia determinat, podeu clicar 'Aula' per actualitzar la llista amb la informació que hagi guardat el personal docent a l'hora de passar llista a les seves matèries.
Aquells alumnes als quals se’ls ha passat llista i presenten canvis d’assistència respecte de la informació que tenen per defecte a la inscripció, apareixeran marcats en gris.

9. Passeu llista.

10. Cliqueu 'Guardar'.

Des de la pantalla principal de l'assistència de l'acollida podeu veure una graella on apareixen tots els cursos del centre i els dies de la setmana. El dia actual apareix marcat de color groc.

Per cada curs podeu clicar la icona del full (Passar llista) per passar llista només d'aquell curs i clicar la icona dels usuaris (llistat d'alumnes) per obtenir una llista amb els alumnes del curs amb inscripcions a l'acollida.

També podeu obtenir resums d'assistència per etapa i mes des de baix de tot de la pantalla, a Resum d'assistència.