Gestionar les respostes de les autoritzacions

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 2:38 PM

Per confirmar quines autoritzacions teniu

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar:
Crear una autorització

Quan heu enviat peticions d'una autorització i els usuaris us les han començat a retornar, podeu confirmar que les que heu rebut a través de Clickedu són correctes, informar quins usuaris han autoritzat en paper, adjuntar una imatge d'aquesta autorització i enviar recordatoris.

Els alumnes poden veure les seves autoritzacions del curs escolar actual i autoritzar-les des de la seva plataforma.
El personal del centre pot veure les seves autoritzacions des de Gestió >
Les meves autoritzacions. A més, les autoritzacions pendents les veu al sumari.

Les autoritzacions digitals tenen un procés molt més senzill, ja que no cal dur a terme cap gestió posterior.

• Permís necessari: Accedir al mòdul d'autoritzacions

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Autoritzacions.

2. Aneu a la carpeta on hi ha l'autorització i cliqueu  (Llistat de peticions).

Les peticions poden tenir tres estats: pendent, autoritzada i no autoritzada.

Si està pendent, és que encara ningú ha informat sobre si l'usuari autoritza o no la petició.

Quan està autoritzada, pot ser que ho hagi fet l'usuari des de la plataforma o l'app o algú del personal del centre. Quan qui ho fa és l'usuari, l'autorització no està verificada fins que es comprova que l'autorització és correcta.

En cas que requereixi la doble signatura i un responsable autoritzi i l'altre no, existeix un quart estat: per revisar. Llavors l'escola s'ha d'encarregar de gestionar aquesta autorització.

3. Si teniu peticions autoritzades i no verificades, comproveu que l'autorització sigui correcta i, si ho és, cliqueu  (Verificar).

A la columna Responsables podeu veure qui ha signat l'autorització i amb la icona  (Descarregar arxiu) us podeu descarregar l'autorització signada.

Clicant  (Editar) podeu editar l'autorització.

4. Si us han entregat l'autorització en mà, cliqueu  (Autoritzar), que automàticament també donarà l'autorització per verificada.

També podeu penjar l'autorització clicant  (Editar) i actualitzant l'arxiu a Document signat. D'aquesta manera, tindreu totes les autoritzacions a Clickedu per poder-les recuperar sempre que vulgueu.