Contrasenyes alumnes i famílies

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 8:45 AM

Per facilitar les contrasenyes a les famílies

Podeu generar i enviar documents individuals a les famílies amb els seus noms d'usuari i les contrasenyes.

• Permís necessari: Generar cartes amb les contrasenyes dels alumnes i els responsables
S'enviarà un vincle perquè les famílies puguin canviar la contrasenya.
Per tal de veure les contrasenyes a la fitxa dels usuaris, cal que tingueu activada la configuració 726: Poder veure les contrasenyes.

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Contrasenyes alumnes i famílies.

També podeu accedir-hi des d'Administració > Gestió d'usuaris > Accions > Contrasenyes alumnes i famílies.

2. Si voleu enviar les dades per correu electrònic, escriviu l'assumpte i el cos del correu.

3. Escriviu el text que hi haurà en el document i cliqueu Guardar com a text per defecte si voleu que es desi per a futures vegades.

4. Escolliu els alumnes dels quals voleu les dades.

5. Indiqueu si voleu incloure les dades dels alumnes i d'un dels dos responsables.

6. Marqueu si voleu enviar les dades d'accés per correu electrònic.

7. Cliqueu Generar document.

Els responsables o els alumnes rebran un vincle que els permetrà canviar la seva contrasenya. Aquest vincle durarà una setmana i després caduca.