Configurar el resum d'avaluació

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 8:11 AM

Per escollir entre algunes configuracions sobre el resum d'avaluació de Primària, ESO, Batxillerat i els estudis no reglats

Podeu mostrar o no certa informació al resum d'avaluació. Recordeu que podeu veure aquest resum des d'AdministracióDocumentació > una classe > una avaluació > Resum: 'veure'.

• Permís necessari: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics.

1.
Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Aneu a Configuració del curs escolar, a una etapa i cliqueu Resum d'avaluació.

3. Escolliu la configuració que vulgueu i cliqueu 'Guardar'.