Remeses al banc

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 9:50 AM

Per consultar les remeses al banc

Conceptes del glossari relacionats: remeses

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarGeneració automàtica de rebuts, Emissió al banc i paper

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Rebuts.

2.Generació de rebuts, cliqueu Remeses al banc.

Aquest punt de menú només està disponible per a escoles de l'estat espanyol i les escoles Andorranes.

3. De les diferents remeses al banc podeu fer les següents accions:

— Descarregar (icona de la fletxa). Per descarregar el document per enviar-lo al banc.

— Esborrar (icona de la brossa).

— Llistat (icona d'Excel). Per descarregar un Excel amb els rebuts continguts en aquesta remesa.