Generar la versió del temari

Modificat el Dc, 7 Juny, 2023 a les 3:51 PM

Per guardar una còpia del temari actual

Un cop al curs podeu realitzar una versió del temari perquè si feu canvis pugueu recuperar el que teníeu.

• Permís necessari: Veure i realitzar versions dels continguts de les matèries ([etapa]).

1. Des del bloc Matèries, aneu a una matèria i accediu a Continguts.

2. Cliqueu el botó 'Versió del temari'.

3. Si en el curs actual encara no heu fet cap versió, us apareixerà el botó 'Realitzar versió del temari'. Cliqueu-lo.

Es generarà un còpia del vostre temari actual perquè si feu canvis pugueu consultar com era abans.